Matisse, панорамний ресторан fine dining у центрі Києва, презентує містянам літнє меню. Шеф-кухар закладу обрав для шести основних страв автентичні сезонні продукти: локальні трави, ягоди й інші інгредієнти – які поколіннями використовували в нашій гастрономічній культурі, але з впливом європейських трендів були заміщені більш екзотичними «вишуканими» продуктами.

Як смакуватимуть нові страви в Matisse

Під час створення сезонного меню цього літа шеф-кухар Matisse обрав багатотекстурні незвичні поєднання, які дають змогу гостям спробувати на смак зміну сезонів. 

У шести основних стравах він поєднав диню й фету із ревенем, тартар із лосося з соковитим абрикосом, карпатський голець з ферментованим ревенем і компенсованим огірком, салат із прісноводної креветки з ківі й маринованим цукіні, фермерську яловичину з авторською крем-аджикою, дунайським оселедцем і суцвіттям бузини.

Терін із гольця з динею й соусом із базиліка

Салат із креветкою й ківі 

Ростбіф з кремом з аджики й маринованою бузиною

Тартар із лосося

«Ми обрали найкращі продукти від Полісся до Чорного моря й розкрили їхній потенціал зовсім по-новому. Спробуйте все гастрономічне розмаїття України в нових авторських стравах», – закликає шеф ресторану, володар нагороди «Золотий шеф-кухар 2023», переможець Bocuse D’Or Ukraine і багатьох інших міжнародних премій.

Атмосферу в панорамному ресторані Matisse на 15 поверсі створює панорамний вид на історичний центр Києва. Меню A La Carte, присвячене сезонним локальним продуктам, доповнить ексклюзивна винна карта й витончений мінімалістичний інтерʼєр.

Спробуйте на смак сезонне меню в Matisse, забронювавши столик у директі Іnstagram або за номером 067 408 38 38.

   

Де

вулиця Богдана Хмельницького, 56А

Коли 

ПН-ПТ 7:30–23:00

СБ-НД 8:00–23:00 

   

матеріал підготовлено за підтримки Matisse