Локальні інгредієнти і європейські тренди: Matisse презентував оновлене сезонне меню
Matisse, панорамний ресторан fine dining у центрі Києва, презентує містянам літнє меню. Шеф-кухар закладу обрав для шести основних страв автентичні сезонні продукти: локальні трави, ягоди й інші інгредієнти – які поколіннями використовували в нашій гастрономічній культурі, але з впливом європейських трендів були заміщені більш екзотичними «вишуканими» продуктами.
Як смакуватимуть нові страви в Matisse
Під час створення сезонного меню цього літа шеф-кухар Matisse обрав багатотекстурні незвичні поєднання, які дають змогу гостям спробувати на смак зміну сезонів.
У шести основних стравах він поєднав диню й фету із ревенем, тартар із лосося з соковитим абрикосом, карпатський голець з ферментованим ревенем і компенсованим огірком, салат із прісноводної креветки з ківі й маринованим цукіні, фермерську яловичину з авторською крем-аджикою, дунайським оселедцем і суцвіттям бузини.
Терін із гольця з динею й соусом із базиліка
Салат із креветкою й ківі
Ростбіф з кремом з аджики й маринованою бузиною
Тартар із лосося
«Ми обрали найкращі продукти від Полісся до Чорного моря й розкрили їхній потенціал зовсім по-новому. Спробуйте все гастрономічне розмаїття України в нових авторських стравах», – закликає шеф ресторану, володар нагороди «Золотий шеф-кухар 2023», переможець Bocuse D’Or Ukraine і багатьох інших міжнародних премій.
Атмосферу в панорамному ресторані Matisse на 15 поверсі створює панорамний вид на історичний центр Києва. Меню A La Carte, присвячене сезонним локальним продуктам, доповнить ексклюзивна винна карта й витончений мінімалістичний інтерʼєр.
Спробуйте на смак сезонне меню в Matisse, забронювавши столик у директі Іnstagram або за номером 067 408 38 38.
Де
вулиця Богдана Хмельницького, 56А
Коли
ПН-ПТ 7:30–23:00
СБ-НД 8:00–23:00
матеріал підготовлено за підтримки Matisse