Ресторан для фанатів спорту Inch відкрили на вулиці Жилянській.

«Це ресторанний проєкт для поціновувачів вишуканої гастрономії та спортивних вболівальників», – описують концепцію засновники футболіст Олександр Зінченко та спортивна оглядачка Влада Зінченко.

Заклад відкрили у форматі Sports, Drinks and Fine Cuisine. Тут об'єднали ресторан та бар і транслюють спортивні події. Акцент роблять на finger-food, також представили основні страви, гриль, страви «до пива» й піцу.

З бару доступна «авторська коктейльна карта, присвячена легендам спорту з глобальною ідеєю завоювати увагу емоцією, а не назвою». Серед позицій пивної карти – Basqueland (Італія), Omnipollo (Швеція), Baladin (Італія) й Sassy (Франція).

З меню:

Фінгер-дог з крабом – 590 гривень

Паніпурі з лососем – 290 гривень

Попкорн з ракових шийок – 380 гривень

Крафтове м'ясо до пива – 600 гривень

Салат з крабом та соусом томат-лічі – 790 гривень

Бургер з рваною яловичиною – 460 гривень

Гомілка ягня з грибами в хересі – 640 гривень

Салат з восьминогом – 690 гривень

Бульйон з індички – 250 гривень

Грибна піца – 560 гривень

Концепцію перегляду спортивних подій у закладі називають Inch Stadium. Для цього встановили плазмовий телевізор висотою 3,5 метри. Дизайн-проєкт створила Вікторія Панкова.

Інтер'єр закладу оформлений у коричнево-зелених кольорах, а на стінах висять футболки відомих спортсменів у спеціальних рамках. Над кожним столиком висять окремі лампи.

   

Коли:

12:00–23:00

Де:

Голосіївський район

вулиця Жилянська, 59

Телефон:

067 17 35 858

   

Редакція The Village Україна розповідала про заклади, що відкрили в Києві й інших містах у червні. Також ми писали про відкриття травня в Києві.