Кавʼярню «В гості» відкрили 22 червня на вулиці Олександра Мишуги. «Ми про каву та ком’юніті, а ще підтримку крафтових українських виробників», – кажуть у закладі.

Заклад відкрили Євгеній Тесля, який більше пʼяти років працює у сфері маркетингу, а також Анна Гостєва – операційна менеджерка в IT-компанії. Вони розповідають, що готують каву та холодні напої на основі ройбуша з Південної Африки, який має корисні властивості для організму.

З меню:

Еспресо – 38 гривень

Допіо – 50 гривень

Капучино – 55/70 гривень

Флет-вайт – 60 гривень

Лате – 55/70 гривень

Раф – 90 гривень

Фільтр – 50/60 гривень

Капуоранж – 60/75 гривень

Кавʼярня розташована у одноповерховій будівлі, проте має і другий поверх. «Цікава конструкція від попередніх власників, яку ми вирішили залишити», – кажуть автори проєкту.

У закладі є генератор, тому там можна попрацювати під час відключень світла, а також пограти в настільні ігри, подивитись кіно або послухати лекції. Себе позиціонують як pet-friendly.

 

Коли:

Понеділок-пʼятниця
08:00-21:00

Субота-неділя
09:00-22:00

Де:

Дарницький район
вулиця Олександра Мишуги, 12

   

На київському Центральному залізничному вокзалі офіційно відкривається кафе One Love & Cheesecake Family. The Village Україна Яна Жадан розпитала засновників про співпрацю з вокзалом, асортимент кафе й амбіції створити новий солодкий символ міста.