Велокафе «Ангар» почало роботу в тестовому режимі в травні у Львові на вулиці Джерельній, 30. Із 15 червня кафе запрацювало повноцінно.

«Ми не просто кав’ярня, а веломайстерня із шоурумом з велодеталями й одягом. Ми просуваємо велорух, культуру спешелті-кави і чаю», – кажуть Женя і Стася, засновники велокафе.

Власники кафе регулярно організовують велозаїзди, культурні події і розважальні заходи для своїх гостей. У майстерні можна відремонтувати, придбати, зібрати на замовлення або взяти в оренду велосипед.

В інтер’єрі орієнтувалися на вінтаж і різноманітність. Усі стільці та меблі в приміщенні різні для того, щоб кожен обрав своє улюблене. На стінах висять велосипеди та постери, освітлення обрали тепле й «атмосферне». У закладі дуже багато рослин і свічок. Для любителів тиші облаштували квітучий внутрішній дворик.

Каву закуповують в українських обсмажувальників, а матчу та чай використовують лише церемоніальні, їх замовляють з Китаю і Японії.

За кухню і напої відповідають Женя і Стася. Власники співпрацють з місцевими виробниками квартових десертів і напоїв: Stasia Baking, Easy Cake, Satsuma, Aqua Gems, «Братер».

У кафе можна замовити тости з різними додатками, мигдалеве печиво, макарони, тарти та тістечка до кави.

З Меню:

Капучино – 80 гривень

Фільтр – 75/95 гривень

Hand-brew – 95 гривень

«Колд-брю» – 95 гривень

Айс-лате – 90 гривень

Матча-усуча церемоніальна – 120 гривень

Китайський чай – 80/150 гривень

Кероб – 80/100 гривень

Лимонад – 50 гривень

Аква-джемс – 95 гривень

Комбуча – 90 гривень

Брауні на пиві – 90 гривень

Тарт з лохиною – 100 гривень

Тістечко Шу (профітроль) – 80 гривень

Афогато – 100 гривень

Матча-афогато – 120 гривень

Заклад не пристосований повністю до людей з інвалідністю, однак працівники завжди допоможуть гостям, каже Женя. «Але ми супер pet-friendly. Невід’ємним членом нашої команди та маскотом є Піпін – наш песик, який завжди із задоволенням зустрічає гостей».

   

коли 

10:00–21:00

де 

місто Львів

вулиця Джерельна, 30 (вхід у дворику)

   

Раніше ми розповідали про заклади, що відкрили в Києві й інших містах у червні.