«Віброкав’ярня» почала роботу 7 липня на вулиці Верхній Вал, 54, що біля станції метро «Контрактова площа».

Кав’ярню заснували Анна Галаєва та Марія Снігур. Анна – лікарка, власниця крамниці для дорослих Dildom, а також авторка та ведуча проєкту на YouTube «Секспросвіт». Марія власниця компанії Wood W.A.M та кав’ярень Coffee Capital. «Зустрілися на курсі зі стендапу, жартували-жартували та всерйоз відкрили кав’ярню», – кажуть власниці.

«Ми хотіли створити місце без сорому та обмежень, де можна дізнатися про задоволення більше. «Віброкав’ярня» – це три задоволення в одному місці», – розказують про концепцію у команді.

Тут подають каву власної просмажки, є едукаційна крамниця для дорослих Dildom та лекторій для творчих зустрічей, презентацій та майстер-класів. Творчі зустрічі будуть проводити із серпня, коли заклад повноцінно запрацює.

З МЕНЮ:

«Колд-брю» – 65 гривень

Фільтр кава – 55/75 гривень

Вершкова кава – 80 гривень

Лате – 65 гривень

Авторські лимонади – 95 гривень

Пончики та пироги – 100 гривень

Боул з тунцем чи лососем – 220 гривень

Веганський рол – 175 гривень

Веганський тарт – 60 гривень

Також у закладі подають сендвічі, салати та різноманітні десерти від пекарень Києва. «Регулярно організовуємо попапи з улюбленими брендами-партнерами», – додають у команді.

У кав'ярню можна приходити з домашніми улюбленцямию. «Ми навіть pet-loving, а не pet-friendly», – кажуть засновниці кав’ярні. У закладі завжди є свіжа вода для тварин. 

Над інклюзивністю кав’ярні ще працюють, «адже поки встигли відкритися лише тестово». Планують встановити кнопку виклику бариста.

   

Коли

понеділок-неділя 09:00-21:00 

Де

Подільський район

вулиця Верхній Вал, 54 (станція метро «Контрактова площа»)

Instagram