Пекарню Dou в Одесі відкрили в тестовому форматі 7 липня.

«Наш концепт – це просування української гастрономічної культури через ремісничий хліб на заквасці, сезоні смаки та крафтові напої», – кажуть у коментарі для The Village Україна.

У просторі облаштували літню терасу. Туди також можна завітати з тваринами. Засновниками проєкту є Ілля Колонтай та Вʼячеслав Цівчинський. Колонтай має досвід роботи у сфері гостинності серед закладів Європи, а Цівчинський працював шеф-кухарем азійських закладів, зокрема у «Боно».

З меню:

Хліб «Сільський» – 120 гривень (за один кілограм)

Солодовий хліб – 130 гривень (за один кілограм)

Гречаний хліб – 140 гривень (за один кілограм)

Хліб зі взбитим маслом та дрогобицькою сіллю – 90 гривень

Сендвіч з рваним курячим мʼясом та кім Чі – 210 гривень

Чізкейк «Басський» з сиром з пліснявою – 140 гривень

Мусовий торт «Фісташка-вишня» – 160 гривень

«Ми обидва кухарі-ентузіасти, які ніколи не мали досвіду роботи з хлібом на заквасці. Ми почали працювати із закладами у грудні 2021, але з початком повномасштабного вторгнення вони закрились. Тож ми випікати хліб для ВПО, ЗСУ, ТрО та всіх, хто його потребував. Наша мрія щодо відкриття власного простору здійснилась лише через 2,5 роки», – розповідають автори проєкту.

   

Коли:

08:00-20:00

Де:

вулиця Успенська, 57