Заклад Bowl House відкрили на вулиці Петра Сагайдачного 21 червня.

«Це концептуальне місце, де кожен боул – витвір мистецтва», – описують концепцію співвласники Олександр Савілов та Ірина Добруцька (мережа ресторанів Salateira). 

За кухню у закладі відповідає бренд-шеф мережі Salateira Ігор Горенко. Тут можна замовити більше 10 видів боулів. Серед деяких таких позицій – боул-потейто зі свининою ребром, томатний боул-салат та паста-боул «Карбонара».

Також доступні сніданки, закуски, гарячі страви, супи і працює масло-бар. З бару пропонують алкогольні й безалкогольні коктейлі, вино, віскі та інші міцні напої. 

З меню: 

Тартар з телятини – 379 гривень

Боул-потейто зі свининою та ребром – 379 гривень

Томатний боул-салат – 249 гривень

Боул-салат «Цезар» – 299 гривень

Паста-боул «Карбонара» – 319 гривень

Місо суп з тунцем – 215 гривень

Шакшука – 259 гривень

Масло з прованськими травами – 79 гривень

Коктейль Negroni – 239 гривень

Безалкогольний коктейль Virgin Spritz – 169 гривень

Віскі Jameson – 150 гривень

Заклад має посадкові місця усередині й літню терасу, він також доступний для людей з інвалідністю та pet-friendly. Зараз Boul House працює у тестовому режимі, а про дату офіційного відкриття команда згодом повідомить на своїй Instagram-сторінці

   

Коли:

12:00–22:00

Де:

Подільський район, Поділ
вулиця Петра Сагайдачного, 37

 

   

Редакція The Village Україна розповідала про заклади, що відкрили в Києві й інших містах у червні. Також ми писали про відкриття травня в Києві.