Bowl House на Подолі від мережі закладів Salateira
Заклад Bowl House відкрили на вулиці Петра Сагайдачного 21 червня.
«Це концептуальне місце, де кожен боул – витвір мистецтва», – описують концепцію співвласники Олександр Савілов та Ірина Добруцька (мережа ресторанів Salateira).
За кухню у закладі відповідає бренд-шеф мережі Salateira Ігор Горенко. Тут можна замовити більше 10 видів боулів. Серед деяких таких позицій – боул-потейто зі свининою ребром, томатний боул-салат та паста-боул «Карбонара».
Також доступні сніданки, закуски, гарячі страви, супи і працює масло-бар. З бару пропонують алкогольні й безалкогольні коктейлі, вино, віскі та інші міцні напої.
З меню:
Тартар з телятини – 379 гривень
Боул-потейто зі свининою та ребром – 379 гривень
Томатний боул-салат – 249 гривень
Боул-салат «Цезар» – 299 гривень
Паста-боул «Карбонара» – 319 гривень
Місо суп з тунцем – 215 гривень
Шакшука – 259 гривень
Масло з прованськими травами – 79 гривень
Коктейль Negroni – 239 гривень
Безалкогольний коктейль Virgin Spritz – 169 гривень
Віскі Jameson – 150 гривень
Заклад має посадкові місця усередині й літню терасу, він також доступний для людей з інвалідністю та pet-friendly. Зараз Boul House працює у тестовому режимі, а про дату офіційного відкриття команда згодом повідомить на своїй Instagram-сторінці.
Редакція The Village Україна розповідала про заклади, що відкрили в Києві й інших містах у червні. Також ми писали про відкриття травня в Києві.