«Огіркова гарячка». Вечеря зі стравами із ферментованих овочів у барі «Басамани»
Бар «Басамани» влаштовує вечерю зі стравами із ферментованих овочів від попап ресторану.
У меню три подачі:
- Солона дошка від Олі Харченко
Шефиня представить топ ферментованих продуктів, крем із домашньої бринзи та солодові грісіні з чорним часником.
- кунжутна булка з акацією
У ній: соус з гуслянки, маринована молода капуста, квашена капуста, маринована цибуля Марс, солодовий майонез, персикова сальса, чилі карамель, сир Гауда, рідкий засолений жовток. На вибір: фенхель гриль, баклажан гриль або молочна курка.
- морозиво із солоними огірками і діжонською гірчицею
До десерту додадуть крамбл з горіха в лімончеллі та ароматну олію.
«Цю вечерю ми присвячуємо всім фанатам солоних огірків та помідорчиків і хочемо розширити уявлення про світ ферментації», – кажуть шефині попап ресторану Оля Харченко та Олена Філіпська.
Коли
10 липня із 17:00 до «останньої порції»
Де
Подільський район
вулиця Ігорська ⅛, бар «Басамани»
Оля Харченко – головна шеф-ферментаторка в ресторані «Сто років тому вперед».
Олена Філіпська – «хлібний сомельє» і власниця пекарні «Шо по хлібу», авторка проєкту «10 історій про мою їжу».
фото й обкладинка: бар «Басамани»