Бар «Басамани» влаштовує вечерю зі стравами із ферментованих овочів від попап ресторану. 

У меню три подачі:

  • Солона дошка від Олі Харченко

Шефиня представить топ ферментованих продуктів, крем із домашньої бринзи та солодові грісіні з чорним часником.

  • кунжутна булка з акацією 

У ній: соус з гуслянки, маринована молода капуста, квашена капуста, маринована цибуля Марс, солодовий майонез, персикова сальса, чилі карамель, сир Гауда, рідкий засолений жовток. На вибір: фенхель гриль, баклажан гриль або молочна курка.

  • морозиво із солоними огірками і діжонською гірчицею

До десерту додадуть крамбл з горіха в лімончеллі та ароматну олію.

«Цю вечерю ми присвячуємо всім фанатам солоних огірків та помідорчиків і хочемо розширити уявлення про світ ферментації», – кажуть шефині попап ресторану Оля Харченко та Олена Філіпська.

   

Коли

10 липня із 17:00 до «останньої порції»

Де

Подільський район

вулиця Ігорська ⅛, бар «Басамани»

   

Оля Харченко – головна шеф-ферментаторка в ресторані «Сто років тому вперед».

Олена Філіпська – «хлібний сомельє» і власниця пекарні «Шо по хлібу», авторка проєкту «10 історій про мою їжу».

фото й обкладинка: бар «Басамани»