Заклад «Велика трійка» відкрили у тестовому режимі 6 липня у просторі «Реберня» на вулиці Стрийській.

«Ми спробували зібрати три найцікавіші на наш смак та найхарактерніші страви з різних куточків світу – рамен, том-ям та борщ. Ми втілили їх у формат, де зібрали страви з такою ж якістю та подачею, як у дорогих ресторанах, але швидко, доступно та технологічно», – каже ідейник проєкту Юрко Назарук.

Заклад відкрили у форматі попапу. «Велика трійка» облаштувала посадку на 18 столиків, але відвідувачі можуть замовляти страви, сидячи за столиками «Реберні». Там готують повноцінні страви, де кожна має по три варіації.

З меню:

Борщ з кісткою – 220 гривень

Борщ грибний – 220 гривень

Том-ям «Кунг» – 350 гривень

Том-ям «Пла» – 350 гривень

Рамен «Пайтан» – 250 гривень

Рамен «Шою» – 250 гривень

«Наша ціль – це рухатись таким форматом по світу. Для нас важливо, що коли ми будемо відкривати наші заклади за кордоном, то поруч з відомими азійськими стравами стоятиме український борщ. Таким чином ми через страви можемо розповісти про свою країну», – додає Назарук. У всіх просторах «Великої трійки» діятиме знижка -50% на борщ для українців.

   

Коли:

12:00-22:30

Де:

вулиця Стрийська, 202