Заклад «Велика трійка» з «головними» стравами з трьох країн у Львові
Заклад «Велика трійка» відкрили у тестовому режимі 6 липня у просторі «Реберня» на вулиці Стрийській.
«Ми спробували зібрати три найцікавіші на наш смак та найхарактерніші страви з різних куточків світу – рамен, том-ям та борщ. Ми втілили їх у формат, де зібрали страви з такою ж якістю та подачею, як у дорогих ресторанах, але швидко, доступно та технологічно», – каже ідейник проєкту Юрко Назарук.
Заклад відкрили у форматі попапу. «Велика трійка» облаштувала посадку на 18 столиків, але відвідувачі можуть замовляти страви, сидячи за столиками «Реберні». Там готують повноцінні страви, де кожна має по три варіації.
З меню:
Борщ з кісткою – 220 гривень
Борщ грибний – 220 гривень
Том-ям «Кунг» – 350 гривень
Том-ям «Пла» – 350 гривень
Рамен «Пайтан» – 250 гривень
Рамен «Шою» – 250 гривень
«Наша ціль – це рухатись таким форматом по світу. Для нас важливо, що коли ми будемо відкривати наші заклади за кордоном, то поруч з відомими азійськими стравами стоятиме український борщ. Таким чином ми через страви можемо розповісти про свою країну», – додає Назарук. У всіх просторах «Великої трійки» діятиме знижка -50% на борщ для українців.