Ресторація Intermezzo у Дніпрі із «кухнею корінних народів України»
Ресторацію Intermezzo «із кухнею корінних народів України» відкрили у Дніпрі, на вулиці Шевченка.
«Наше бачення української культури й спадщини – це не про сіновал, мазанку і шаровари. Ми мультикультурна країна, з різними народами й традиціями», – описують концепцію засновники сім'я Яворських й Тарон Мелікян (кафе «19|20»).
За кухню відповідає Дмитро Яворський. У меню, зокрема, додали «рецепти бабусь, мам і тат, оскільки в кожній сімʼї смачно готували і ми всі є носіями цих традицій, які передаємо з покоління в покоління».
У закладі можна замовити закуски, салати, перші й основні страви та гарнір. Серед деяких позицій – брускета з тюлькою, холодник [холодний борщ], качана каша з грибами та сібас. З бару подають наливки, пиво, сидр, вино та безалкогольні напої.
З меню:
Брускета з тюлькою – 150 гривень
Кабачкова ікра – 175 гривень
Салат з редискою – 175 гривень
Холодник – 140 гривень
Голубці з качкою – 285 гривень
Сібас – 500 гривень
Пиріжок з картоплею – 40 гривень
Наливка з ожиною і трояндою – 80 гривень
Узвар на яблучному бренді – 240 гривень
Зараз заклад працює в тестовому режимі, з 12:00 до 23:00. Більшість страв готують на п'ятиметровому мангалі, тому поки «відточують усі моменти й неузгодженості». У повному форматі планують почати роботу орієнтовно 20 липня, до того часу хочуть також відкрити літню терасу та ввести сніданки.
Ресторація позиціонує себе як pet-friendly. Її також планують зробити доступною для людей з інвалідністю, зокрема зараз облаштовують там пандуси.
Коли
08:30–23:00 (повноформатний режим)
Де
Соборний район, місцевість – Нагірний
вулиця Шевченка, 59
Телефон
+380 66 000 19 00
Редакція The Village Україна розповідала про заклади, що відкрили в Києві й інших містах у травні. Також ми висвітлювали відкриття квітня в Києві.