Ресторан «Мамалига» відкрили в Одесі на вулиці Європейській (раніше – Катерининська) 17 травня.

«Мамалига» – це поєднання кулінарних традицій і колориту Бессарабії в серці Одеси», – кажуть у закладі.

Там готують мамалигу з румунського борошна за стародавніми традиціями, зокрема зі сметаною й витриманою бринзою (70 гривень), а також з анчоусами, скробом і ботаргою з дністровського коропу (80 гривень).

З меню:

Мамалига «Трюфельна» – 80 гривень

Мамалига «Чотири сири» з соусом із базиліку й волоського горіху – 80 гривень

Фасоліца з рубаним печеним перцем і турте – 93 гривень

Гювеч із печених овочів, насінням гарбуза й соняшника – 115 гривень

Паштет з печінки курча, з карамелізованими томатами чері й кукурудзяним хлібом – 153 гривень

Витримана маринована овеча бринза з травами й волоським горіхом – 97 гривень

Міліна запечена з сиром, бринзою й домашньою сметаною – 137 гривень

 

 

У закладі також можна замовити класичні або авторські коктейлі від Дмитра Коломійця (Parovoz Speak Easy), як-от: Lavanda Sour (170 гривень), Rose Garden (175 гривень), Passion Flower (225 гривень), First Kiss (185 гривень).

 

Коли:

з 11:00 до 22:00

Де:

вулиця Європейська, 21

Телефон:

063 520 21 21

   

Редакція The Village Україна розповідає про заклади, що відкрили в Києві й інших містах у травні.