Кафе «Гомін» почало роботу в центрі Львова, на площі Ринок, 32.

«Це місце, де можна просто бути собою. Тут легко зупинитись та відчути момент. А ще – зустріти однодумців і серед гомону голосів ще краще усвідомити себе», – розповідають про ідею закладу.

Тут подають «прості продукти, які всі звикли готувати вдома» – їжа збалансована, не надто гостра або кисла. Водночас можна замовити ресторанні страви на кшталт креветок чи стейк тунця. «Бо комфортна їжа для кожного своя», – кажуть у команді.

У закладі є сніданки, які можна замовляти цілий день – грінка з лососем або нектарином, сир з ягодами, запіканка чи солодкі палюшки. 

МЕНЮ:

Картопляний хешбраун – 156 гривень

Печені овочі зі страчателлою – 226 гривень

Грінка фланк – 298 гривень

Маринована риба – 198 гривень

Ростбіф з анчоусним песто – 198 гривень

Паста з рапанами – 256 гривень

Томлені яловищі щоки з баношем – 328 гривень

Бісквіт із сезонними ягодами – 168 гривень

Листунці з нектарином – 162 гривні

Морозиво з міксом горіхів – 178 гривень

У барній карті закладу – авторські коктейлі «Лепет», «Шелест», «Лоскіт», «Галас», «Гамір», вина та міцний алкоголь.

Інтер’єр закладу – спокійний, комфортний, кажуть у команді. Кафе розташоване в центрі міста, але «вище на півтора поверхи, тому тут спокійніше».

«Холодний старт» проєкту відбувся 21 червня. Заклад поки що працює із 70% меню, поступово переходить на повне. Також команда досі працює над інтер’єром приміщення.

У заклад тимчасово можна увійти через площу Ринок. Однак команда обіцяє облаштувати ще один вхід. Кафе має посадкові місця на 100 гостей.

   

Коли:

09:00–22:30

Де:

Львів,
площа Ринок, 32

Телефон:

0684144880

   

Редакція The Village Україна розповідала про заклади, що відкрили в Києві й інших містах у травні. Також ми висвітлювали відкриття квітня в Києві.