Бар-кав'ярня Daily 11 почала роботу в Одесі, у Воронцовському провулку.

Це кав'ярня-бар-бістро зі сніданками та закусками. «Це вайб Танжеру в середині 20-го століття, це відчуття відпустки в Криму, це відчуття припортового винного бару в Марселі», – описують концепцію у команді для The Village Україна.

Заклад відкрила шефиня Вікторія Байбуза та партнери Make My Cake. Вона відповідає за кухню, а команда кафе Daily, яка працює з перших днів запуску – за напої.

Серед основних страв у закладі – спрінг-роли, тартар, татакі форель і трюфельні картопляники, а головний напій – вино. «Я можу втілювати тут свої ідеї по формату «Фребюля», чого мені так не вистачає, щось з upper-intermediate kitchen», – ділиться шефиня. 

З меню

Батат з горгонзолою та айвою – 175 гривень

Рисові чіпси з кімчі – 125 гривень

Омлет з горгонзолою – 200 гривень

Тартар з форелі – 325 гривень

Трюфельні картопляники – 185 гривень

Ігристе вино Brut Nature by Facteur sur l`velo – від 195 гривень

Рожеве вино Domaine de la Mongestine by Bob Singlar – від 700 гривень

Цитрусовий лимонад – 65 гривень

Серед особливостей закладу – неформальне обслуговування без «гіпернав’язливого» сервісу. У інтер'єрі тут поєднали східні, північноафриканські мотиви та вайб французького лазурного берегу. «Лабіринт з декількох залів продуває вітром наскрізь. Через це є відчуття морського бризу», – діляться у команді.

Дворик тут є спільним для бару та місцевих, які живуть над ним. «Це буквально справжній одеський двір, де всі живуть в гармонії, але, на жаль, без 15-ти котів», – додають у закладі.

   

Коли

10:00–21:00

Де

Воронцовський провулок, 11

 

   

Редакція The Village Україна розповідала про заклади, що відкрили в Києві й інших містах у травні. Також ми висвітлювали відкриття квітня в Києві.