Шеф-кухар Євген Клопотенко 27 червня організовує вечерю біля Пейзажній алеї, а саме на галявині біля Національного музею історії України. 

«Запрошую вас на побачення. У місце, де народжувався Київ. Місце сили. Уявіть собі звану вечерю біля Пейзажної алеї, просто неба», – коментує Клопотенко. Він готуватиме сет із семи страв, котрі «проведуть історією міста». Також під час вечері подаватимуть українське вино.

Щоби долучитися, треба придбати квиток за посиланням. Його вартість становить 3 500 гривень. Частину коштів з продажу передуть на потреби ЗСУ.

   

Коли

27 червня,
18:30

Де

галявина біля Національного музею історії України

Скільки

3 500 гривень

 

   

Євген Клопотенко – український шеф-кухар і співзасновник ресторану «100 років тому вперед», бару-ферми «Інші». Раніше ми запитали Клопотенка про борщ як пропаганду, сучасну й нову українську кухню, а також реформу шкільного харчування.

Обкладинка й фото: Національний музей історії України, Євген Клопотенко