Піцерія «400» почала роботу на «Кудрявці» (вулиці Кудрявській неподалік від Львівської площі).

Ідейний засновник піцерії Кирило Нільссон приїхав зі Швеції й привіз рецептуру, якою з ним поділилися два неаполітанські други-піцайоло, розповідають у команді.

Там кажуть, що піцайоло й шеф Олексій Чапаєв дотримується неаполітанських стандартів під час створення піц і використовує італійські продукти. Але використовують й українські, зокрема крафтові сири з карпатських гір.

З меню:

Піца Marinara – 300 гривень

Піца Magic Mushrooms – 350 гривень

Піца Pepperoni – 350 гривень

Піца Romana – 400 гривень

Піца Quattro Formaggi  – 420 гривень

Піца Dolce Berry (by such a bake) – 350 гривень

Піца Margherita – 350 гривень

Кальцоне – 350 гривень

Піца Anchovies Rucola – 400 гривень

«Зовсім скоро» обіцяють додати натуральне біодинамічне вино. Також обіцяють запустити доставку піци по району.

Піцерія має колаборацію з культурним простором Abo Records, який відкрили у вересні 2022 року як магазин вінілових платівок.

Заклад працює із середи по неділю в другій половині дня.

   

«Кудрявкою» називають колишню територію Київського лікеро-горілчаного заводу, розташованого біля Львівської площі, на вулиці Кудрявській. Завод спроєктував український архітектор Володимир Безсмертний, його побудували в 1896 році. У жовтні 2021 стало відомо, що територію лікеро-горілчаного заводу хоче відновити «Ковальська», створивши там «живий простір міської культури Києва. 

   

Коли:

15:00–22:00

(середа-неділя)

Де:

вулиця Кудрявська, 16–Б