Український ресторан Veselka відкрив третій заклад у Нью-Йорку. Він розташований у Вільямсбурзі (646 Lorimer, Williamsburg). 

Протягом червня тут готуватимуть «Пастроги» – смажені вареники з пастрамі. Їх подають у колаборації з рестораном Katz's Delicatessen. Окрім того, у закладі можна замовити українське вино.

Серед інших страв у меню є боул, отримані кошти за який передають на допомогу Україні.

Заклад працює з середи до неділі, а понеділок й вівторок – вихідні. Тут є посадкові місця усередині й літня тераса. Гостей приймають без попереднього замовлення, а також працює доставка по всій країні.

   

Veselka – культовий ресторан у Нью-Йорку, який у 1954 році заснували українські біженці Володимир й Ольга Дармохвали. Про два роки ресторану Veselka під час повномасштабної війни РФ проти України зняли документальний фільм «Веселка: на розі в центрі світу». На одному з показів були присутні гравці Національної збірної України з бейсболу – одні з героїв документального фільму.

Чи борщ у Veselka смакує як удома, як відчувалася підтримка України в США після початку великої війни і як воно – побувати в Нью-Йорку, майже святому місці для світового бейсболу, The Village Україна розпитали гравця Національної збірної України з бейсболу Євгенія Ткаченка.

Обкладинка й фото: Veselka