На площі Ринок у Львові переформатують театр пива «Правда», повідомив Ain Тарас Маселко з «Холдингу емоцій !Fest».

Як тепер працюватиме театр пива

Зараз театр пива працює лише на підземному поверсі, а в приміщенні проводять часткові ремонти. Тепер він має назву Pravda Craft Beer & Friends.

«Усе починалося з цього підвалу: це було перше місце, де ми варили наші перші сорти пива, налаштовували виробництво. Тому це дещо символічне в тому, що «Правда» залишається в підвалі. Ми не закривали можливість прийти сюди, навіть коли почали ремонти», – розповідає Маселко в коментарі виданню.

Власний оркестр Pravda-Orchestra, який грав на сцені на другому поверсі закладу, продовжить роботу, але «на гастролях» в інших закладах «Холдингу емоцій», наприклад у «Реберні». Утім, часом гратиме й у підземному приміщенні броварні.

Що буде на інших поверхах приміщення

  • На другий і третій поверхи локації заїде бренд «Авіація Галичини». У !FEST кажуть, що формат швидко росте й тепер йому треба більше місця.
  • Дитяча лінійка одягу від !FEST Telesyk Airlines, розташована на першому поверсі будівлі, переїде в колишнє приміщення «Авіації Галичини» на Староєврейській, 3.
  • У залі з краєвидом на Шевську в червні відкриють міське кафе «Гомін». Формат кафе описують як «хороше місце, де можна погомоніти з друзями». Його позиціонують як заклад із простими продуктами, з яких зазвичай готують удома, але які мають подачу від професійного шефа. Локація зможе вмістити до ста людей.
  • Ще два заклади ресторанного формату відкриють наприкінці літа чи восени. Їхні концепції поки не розкривають, але відомо, що один із них буде закладом швидкого харчування.

   

Будівля на розі площі Ринок і вулиці Шевської в оренді !Fest» із 2014 року.У п’яти залах на трьох поверхах «Правда» працювала майже протягом десяти років, там були посадкові місця для 800 людей.

   

«Холдинг емоцій !Fest» – мережа концептуальних авторських ресторанів і напрямів, яку заснували у Львові у 2007 році три підприємці: Андрій Худ, Дмитро Герасімов і Юрко Назарук. Вони, зокрема, відкрили заклади «Криївка», «Найдорожча ресторація Галичини», «Дуже висока кухня», «П’яна вишня».

ОбкладинкаBogdan8249, Prymasal