Напої з овочів, фруктів і риби: у бар-фермі Клопотенка «Інші» оновили коктейльне меню
У львівській бар-фермі Євгена Клопотенка й Інни Поперешнюк «Інші» оновили коктейльне меню. Заклад розташований на вулиці Івана Федоровича, 12.

До літнього меню «Пʼємо овочі» додали чотири сезонні напої. Зокрема, із квітково-цитрусовим, кисло-солодким чи ягідним смаком.
З меню
«Редиска» – 195 гривень
«Щавель» – 195 гривень
«Огірок» – 195 гривень
«Полуниця» – 195 гривень



Щотижня до коктейльної карти додаватимуть ще й пʼятий напій і постійно змінюватимуть його. Цього тижня, наприклад, це коктейль із гольця [риби родини лососевих], а наступного – напій із фермерського мʼяса, ягоди чи цвітіння локальної квітки.

Склад коктейлів залишається невідомим як для гостей, так і для барменів, пояснюють у закладі. Усі інгредієнти для них привозять з власної ферми або ж купують на Галицькому ринку.
Концептуальний заклад «Інші. Бар» перевідкрили в липні 2023 року. Концепція закладу не змінилася: там подають алкогольні коктейлі з овочів і фруктів, які вирощують на власній фермі. Так хочуть популяризувати фермерські продукти серед українців.