Ресторан із відкритою кухнею «В мʼясо» почав роботу в Києві, на вулиці Нижній Вал, 13-Б.

Це перший у місті заклад мережі мʼясних ресторанів з Харкова. «Ми про мʼясо, про багато мʼяса», – описують концепцію в команді.

Із меню можна замовити стейки рібай, т-боун [з короткої корейки яловичини й т-подібного хребця] і стріплойн [із короткої корейки яловичини без кістки], а також шашлик чи каре ягняти.

Пропонують і борщ з телятини чи окрошку на айрані, основний інгредієнт якої можна обрати самостійно. З бару – вино, коктейлі, настоянки й безалкогольні напої.

Сніданок тут подають до 13:00, а ланч – до 16:00. Щодня, з 18:00, пропонують також безлімітний апероль.

З меню

Американський сніданок із пастрамі – 310 гривень

Тартар із телятини – 195 гривень

Солянка – 210 гривень

Стейк рібай – 195 гривень

Каре ягняти – 175 гривень

Шашлик зі свинини – 114 гривень

Язик гриль з картопляним пюре – 235 гривень

Медовик із гранатовим медом – 145 гривень

Pornstar – 189 гривень

Лимонад із полуницею й базиліком – 139 гривень

У закладі працює літня тераса. Також можна приходити з домашніми улюбленцями.

   

Коли

10:00–21:00 (понеділок-четвер)
10:00–22:00 (пʼятниця)
11:00–22:00 (субота)
11:00–21:00 (неділя)

Де

вулиця Нижній Вал, 13-Б

Телефон

097 035 31 97

   

Редакція The Village Україна розповідала про заклади, що відкрили в Києві й інших містах у травні. Також ми висвітлювали відкриття квітня в Києві.