Ресторан із відкритою кухнею «В мʼясо» на Подолі
Ресторан із відкритою кухнею «В мʼясо» почав роботу в Києві, на вулиці Нижній Вал, 13-Б.
Це перший у місті заклад мережі мʼясних ресторанів з Харкова. «Ми про мʼясо, про багато мʼяса», – описують концепцію в команді.
Із меню можна замовити стейки рібай, т-боун [з короткої корейки яловичини й т-подібного хребця] і стріплойн [із короткої корейки яловичини без кістки], а також шашлик чи каре ягняти.
Пропонують і борщ з телятини чи окрошку на айрані, основний інгредієнт якої можна обрати самостійно. З бару – вино, коктейлі, настоянки й безалкогольні напої.
Сніданок тут подають до 13:00, а ланч – до 16:00. Щодня, з 18:00, пропонують також безлімітний апероль.
З меню
Американський сніданок із пастрамі – 310 гривень
Тартар із телятини – 195 гривень
Солянка – 210 гривень
Стейк рібай – 195 гривень
Каре ягняти – 175 гривень
Шашлик зі свинини – 114 гривень
Язик гриль з картопляним пюре – 235 гривень
Медовик із гранатовим медом – 145 гривень
Pornstar – 189 гривень
Лимонад із полуницею й базиліком – 139 гривень
У закладі працює літня тераса. Також можна приходити з домашніми улюбленцями.
Коли
10:00–21:00 (понеділок-четвер)
10:00–22:00 (пʼятниця)
11:00–22:00 (субота)
11:00–21:00 (неділя)
Де
вулиця Нижній Вал, 13-Б
Телефон
097 035 31 97
Редакція The Village Україна розповідала про заклади, що відкрили в Києві й інших містах у травні. Також ми висвітлювали відкриття квітня в Києві.