McDonald's біля Центрального залізничного вокзалу в Києві зачиняють на реконструкцію з 1 червня. 

Цей заклад McDonald's стане першим в Україні із пасажирським ліфтом для переміщення між першим і другим поверхами. У ньому також оновлять дизайн залу на 193 посадкові місця і тераси на 88 місць. Окрім того, облаштують 11 двосторонніх терміналів самообслуговування. 

Ремонтні роботи тут триватимуть до листопада 2024 року. У цей період можна зробити замовлення у закладах біля Південного вокзалу – на вулиці Січеславській, 6, та Георгія Кірпи, 5-А.  

Перелік усіх ресторанів McDonald's в Україні та графік їх роботи доступний на сайті й у мобільному застосунку в AppStore та Google Play. Там також повідомлять про відкриття закладу на Вокзальній площі. Протягом останніх десяти років він щорічно входив топ-5 ресторанів України за відвідуваністю, а у 2011 році став другим закладом у світі. 

   

McDonald's на площі Українських Героїв також відкриють в оновленому вигляді, повідомляла пресслужба McDonald's у коментарі The Village Україна. Станом на березень там проводили планові ремонтні роботи в межах стратегії модернізації й відкриття нових ресторанів. Зокрема, оновлювали дизайн й облаштовували цифрові термінали самообслуговування.