Кафе «Я Саша» відкрили в ЖК «Комфорт Таун».

«Просто кафе: сніданки, кава й вино», – описують концепцію в команді. За їхніми словами, тут хотіли створити місце, «де кожен буде відчувати себе комфортно, незалежно від компанії, часу доби чи погодних умов».

Меню в закладі побудували за принципом конструктора, де можна зібрати свій «ідеальний сніданок з улюблених складових» (його подають увесь день). Також є готові страви й закуски, зокрема авокадо тост, кілька видів млинців, каші й тости зі шпротами чи копченою качкою. 

Серед напоїв можна обрати класичну чи холодну каву, а також листові чаї, фреші й лимонади. Крім того, на вечір мають меню коктейлів і закусок до них. Серед десертів у закладі можна знайти солодощі від Kasu Teira й випічку Leilia Bakery. 

З меню

Авокадо тост – 190 гривень

Мінімлинці з лососем і броколі – 245 гривень

Сирники – 230 гривень

Вівсяна каша – 160 гривень

Тости з копченою качкою – 250 гривень

Капучино – 70 гривень

Еспресо-тонік – 90 гривень

Коктейль Spritz – 250 гривень

Апельсиновий фреш – 180 гривень

Інтерʼєр тут створювали у світлих відтінках, щоби «підкреслити теплоту приміщення». «І ми точно не радимо пропустити захід сонця, яким можна насолоджуватись із нашого закладу», – кажуть у команді.

Заклад має посадкові місця усередині й літню терасу, куди можна приходити з домашніми улюбленцями. Згодом хочуть запустили винні дегустації, оренду для закритих заходів, колаборації й доставку.

   

Коли

08:00–22:00

Де

ЖК «Комфорт Таун»
вулиця Березнева, 14-Б

 

   

Редакція The Village Україна розповідала про заклади, що відкрили в Києві й інших містах у травні. Також ми висвітлювали відкриття квітня в Києві.

Обкладинка й фото: «Я Саша»