Varvar Brew й «Мапа Реновації» випустили пиво Peanut & Vanilla Imperial Stout до Дня Києва та розповідатимуть про закинуті броварні міста.

Напій варять уже втретє, утім цьогоріч його вперше розлили в лімітовані бляшанки. На кожній із них розмістили QR-код на матеріал «Мапи Реновації» про старовинні й закинуті київські броварні.

«Як завжди, він міцний, тягучий, дуже горіховий, солодкуватий, з дрібкою солі», – кажуть у команді. Пиво уже можна придбати за посиланням. Його ціна становить 144 гривні, а частину коштів з продажу передадуть до волонтерського руху «Мапи Реновації». 

Окрім того, у неділю, 26 травня, о 17:00 пропонують «прогулятися від Золотих Воріт до бару Varvar, поговорити про історію й архітектуру та закінчити дегустацією нового пива в барі». Для цього треба попередньо зареєструватися.

   

Близько сотні музикантів на фестивалі «Єднання» на ВДНГ, кіно про Київ на фестивалі «Київкінофест» у «Жовтні», маркет і шахи-бліц у «Тайському привіті», вино й пиво на подвірʼї «Каштану», благодійні події від «Печерських котиків» і сендвіч-корнер від LennyBus на Житньому ринку: зібрали 20 подій, які варто відвідати до Дня Києва.

Обкладинка: Varvar Brew