Раменний хаб Rameniac відкрили на вулиці Петра Сагайдачного, 25, що неподалік станції метро «Поштова площа».

Заклад описують як «секретний раменний хаб, прихований у коктейль-барі в центрі Подолу». Над першим раменом тут працювали протягом трьох місяців, а на приготування страви витрачають 24 години. «Немає потреби пояснювати, звідки з'явилася гра слів ramen та maniac», – кажуть власники-французи.

У меню – тонконцу [із бульйоном зі свинячих кісток] й спайсі місо з яловичим фаршем. Під час замовлення можна обрати насиченість бульйону та вид локшини. Також пропонують доповнення – яйця, креветки, гриби муер, зелену цибулю чи норі.

Окрім того, можна замовити азіатські соління, боби едамаме та гьозу з креветкою. Серед напоїв – комбуча, Yuzu tonic JP та пиво Asahi Dry. 

З меню

Тонконцу з яловичим фаршем – 200 гривень

Спайсі місо – 250 гривень

Креветки (доповнення) – 150 гривень

Гриби муер (доповнення) – 15 гривень

Норі (доповнення) – 20 гривень

Азіатські соління – 80 гривень 

Боби едамаме – 100 гривень

Гьоза з креветкою – 190 гривень

Комбуча – 170 гривень

Yuzu tonic JP – 180 гривень

Asahi Dry – 155 гривень

   

Коли

11:00–22:00

Де

вулиця Петра Сагайдачного, 25

Телефон

063 305 27 43

   

У цьому приміщенні працює бар Esthete, який відкрили у 2020 році. У січні формат перезапустив французький підприємець Лео Сажель. «Ми готуємо фірмові коктейлі, з мого досвіду роботи в коктейльному барі протягом восьми років в Австралії, двох років в Лондоні. Також пропонуємо страви в стилі французько-азійського ф’южену», – коментує Сажель The Village Україна. Раніше в цьому приміщенні працював формат Saga 25.

   

Редакція The Village Україна розповідає про заклади, що відкрили в Києві за березень. 

Також ми висвітлювали відкриття лютого й топ нових ресторанів 2023 року в Києві.