Ресторан The Truffle у Одесі
Ресторан зі стравами середземноморських кухонь The Truffle почав роботу в Одесі.
Співвласником закладу став шеф-кухар Андрій Дромов («Галушка» на Бессарабській площі в Києві). Відповідно до назви, в ресторані готують багато страв із трюфельним смаком та ароматом, розповідають у команді.



Тісто для піци ферментують протягом 48 годин і готують із трьох видів італійського борошна. До піци додають рикоту та страчателлу власного виробництва. Також подають стейки, рибні страви, морепродукти – локальні та імпортні.
З меню:
Сирники з кокосовим кремом і білим шоколадом –179 гривень
Карпачо з яловичини в пряних травах – 289 гривень
«Олів’є» з восьминогом – 349 гривень
Рибний суп із чорноморськими мідіями та овочами – 159 гривень
Трюфельна лазанья з моцарелою – 199 гривень
Піца-бургер з мармуровою яловичиною котлетою – 349 гривень
Качина грудка з цибулевим мармеладом і картопляним пюро – 389 гривень
Коктейль Deep Purple – 199 гривень

Крім того, в закладі пропонують десять видів сніданків, десерти та авторські коктейлі. В меню можна знайти вкладку з рецептами від бабусі Андрія Дромова (котлети, борщ, курячий бульйон з домашньою лапшою).
У коментарі The Village Україна Андрій Дромов додає, що команда також збирається запускати франшизу.