Заклад Nunu відкривають 13 березня на вулиці Ярославів Вал, 30/18, на Золотих Воротах. Це четверта локація з шаурмою «нової хвилі» від київського шефа Юрія Нікітюка.

У меню – мікс кухні Близького Сходу й Азії. Пропонують шаурму, мезе, салати й закуски. Зокрема, до шаурми додають овочеву сальсу, горіхову тхіну, кінзу, горіхи й хумус. Серед іншого – десерти, лимонади й коктейлі. 

Мʼясо готують упродовж десяти годин і рвуть його на волокна руками, коментує шеф-кухар закладу. Лаваш і соуси також готують власноруч.

З меню:

Шаурма зі смаженим сиром – 175 гривень

Шаурма з мармуровою яловичиною – 299 гривень

Зелений мезе з трюфельною олією – 120 гривень

Овочевий салат із кардамоновим дресингом – 140 гривень

Батат фрі із шаурмовим соусом – 119 гривень

Суп сир-сочевиця з хрумким лавашем – 129 гривень

Вафельний торт – 99 гривень

Коктейль Negroni – 199 гривень

Лимонад Citrus Splash – 99 гривень

Відкриття закладу – 13 березня, о 12:00. Лише у день відкриття обіцяють шаурму з бараниною. А також оновлене меню, шаурмовий торт і томатне пиво кожному, коментують у закладі.

   

Перший заклад із літа 2022 року працює на Позняках. Відкрили також корнер Nunu на вулиці Шота Руставелі, у приміщенні мʼясного ресторану Beef, і заклад біля Контрактової площі.

   

Коли:

10:00–22:00

Де:

вулиця Ярославів Вал, 30/18