Ресторан Novella почав роботу на вулиці Верхній Вал біля Житнього ринку.

Це заклад із середземноморськими стравами та коктейлями. Бренд-шеф – переможець «Мастер Шеф» та випускник французької кулінарної школи Le Cordon Bleu Вадим Бжезинський.

У меню – стейк зі свинини, качине філе із вершково-трюфельним соусом, восьминіг з кремом із батату та лосось «Веллінгтон». Серед напоїв – авторські коктейлі (Victoria, Favoritalina, French Kiss, Queen Victoria), вино, ігристе та міцні напої.

З меню:

Запечений баклажан з креветками – 399 гривень

Салат з телятиною та соусом тоннато – 385 гривень

Тендерлойн з кремом з едамаме та м’яти – 385 гривень

Polpo E Guazzetto (восьминіг) – 645 гривень

Сендвіч з ростбіфом – 399 гривень

Піца з в’яленою качкою та карамелізованою грушею – 485 гривень

Капучино – 80 гривень

Апельсиновий фреш – 150 гривень

Коктейль Favoritalina – 260 гривень

Сніданки подають увесь день з понеділка по четвер, в інші дні – до 12:00. На сніданок пропонують, зокрема, кілька варіантів скремблу, бріош та яйця «Бенедикт».

   

Раніше в цьому приміщенні працювала «Файна Фамілія».

   

Це 10 закладів, які відкриють у Києві у 2024 році.

   

Коли:

10:00–22:00

Де:

вулиця Верхній Вал, 10