Bar 4 у Львові: коктейлі ввечері, а зранку сніданки
Коктейльний бар Bar 4 відкрили на цокольному поверсі готелю «Ференц» у центрі Львова.

Коктейльна карта містить близько 50 позицій, серед яких авторські напої, на кшталт Demarara з білим ромом чи Sevilla з джином, а також класичні коктейлі, зокрема різновиди Negroni.
Основний акцент на барній стійці з 18 посадковими місцями, де можна стежити за процесом приготування коктейлів, кажуть у Bar 4.


Меню закладу, де поєднали східну й середземноморську кухню, розробив шеф-кухар ресторану «Панорама» Максим Литовченко.
«Починаючи з ранку, гості можуть насолоджуватися сніданком на терасі, проводити зустрічі або працювати вдень, а ввечері смакувати коктейлями або просто повечеряти», – кажуть у закладі.
З меню:
Скрембл із беконом – 350 грн
Вівсянка – 350 грн
«Львівські сирнички» – 350 грн
Хумус – 160 грн
Гуакамоле з начос – 280 грн
Тапас із тунцем – 40 грн
Салат із креветкою – 300 грн
Курячі нагетси – 200 грн
Коктейль Sevilla – 280 грн
Коктейль Clover Club – 280 грн
Коктейль French 75 – 270 грн



Крім вечірніх коктейлів, Bar 4 працює в ранкові години: до 10:30 у будні дні й до 11:00 у вихідні. Усі сніданки коштують по 350 гривень.
Нові місця від власників Mimosa й Fish & Pussycat: 20 закладів, які відкрили в Києві в січні.