Коктейльний бар Bar 4 відкрили на цокольному поверсі готелю «Ференц» у центрі Львова.

Коктейльна карта містить близько 50 позицій, серед яких авторські напої, на кшталт Demarara з білим ромом чи Sevilla з джином, а також класичні коктейлі, зокрема різновиди Negroni.

Основний акцент на барній стійці з 18 посадковими місцями, де можна стежити за процесом приготування коктейлів, кажуть у Bar 4.

Меню закладу, де поєднали східну й середземноморську кухню, розробив шеф-кухар ресторану «Панорама» Максим Литовченко.

«Починаючи з ранку, гості можуть насолоджуватися сніданком на терасі, проводити зустрічі або працювати вдень, а ввечері смакувати коктейлями або просто повечеряти», – кажуть у закладі.

З меню:

Скрембл із беконом – 350 грн

Вівсянка – 350 грн

«Львівські сирнички» – 350 грн

Хумус – 160 грн

Гуакамоле з начос – 280 грн

Тапас із тунцем – 40 грн

Салат із креветкою – 300 грн

Курячі нагетси – 200 грн

Коктейль Sevilla – 280 грн

Коктейль Clover Club – 280 грн

Коктейль French 75 – 270 грн

Крім вечірніх коктейлів, Bar 4 працює в ранкові години: до 10:30 у будні дні й до 11:00 у вихідні. Усі сніданки коштують по 350 гривень.

Коли

17:00–23:00

Де

місто Львів

вулиця Ференца Ліста, 4

   

Нові місця від власників Mimosa й Fish & Pussycat: 20 закладів, які відкрили в Києві в січні.