Ресторан Eclat на Печерську
Сімейний ресторан Eclat відкрили на території ЖК «Новопечерські Липки».
У меню поєднали українську, французьку та італійську кухні. Пропонують скуштувати восьминога з запеченим бататом, палтуса в морквяно-кокосовим пюре або качину грудку з глазурованим буряком. Серед напоїв – кава, чай та алкогольна карта з авторськими коктейлями.
З меню:
Качина грудка з глазурованим буряком у смородині – 489 грн
Палтус з морквяно-кокосовим пюре та обліпиховим соусом – 570 грн
Філе-міньйон з картопляним гратеном – 789 грн
Томлене ребро з запеченим пастернаком – 310 грн
Тартар із яловичини з чипсами норі – 489 грн
Тартар із норвезького лосося – 449 грн
Восьминіг із запеченим бататом та томатним соусом – 1249 грн
Eclat має власну доставку, яка працює тільки на території ЖК «Новопечерські Липки».
Нові місця від власників Mimosa та Fish & Pussycat: 20 закладів, які відкрили в Києві в січні.