Ресторан близькосхідних кухонь «Айда» від команди Akhali почав роботу у Львові.

У закладі адаптують «до сучасного міста» рецепти страв близькосхідної кухні. Зокрема тут пропонують сети із янтиків та чебуреків (шість або дев’ять штук), а також плов, лагман і м’ясо, смажене на мангалі.

З меню:

Салат «Кримський» – 106 гривень

Шурпа – 187 гривень

Піде з сиром та шпинатом – 167 гривень

Сет із шести чебуреків – 342 гривні

Сет із дев’яти янтиків – 513 гривень

Запечена картопля з «татарським» соусом – 98 гривень

Кебаб із баранини – 174 гривні

Кава по-турецьки – 109 гривень

Чай із шипшиною і малиною – 120 гривень

Класичний глінтвейн – 120 гривень

Барбарисовий лимонад – 80 гривень

До страв можна взяти крафтове пиво й сидр. У ресторані планують проводити дегустації цих напоїв і щомісяця змінювати їхні сорти. Також пропонують вина від українських виробників та авторські коктейлі. Крім того, в закладі готують каву на піску та чай.

У інтер’єр закладу включили картини з конями, які створила львівська художниця. Також поставили проєктори, які показують анімований фільм, створений за допомогою штучного інтелекту.

Крім того, в закладі облаштували кімнату для дітей, де планують проводити майстер-класи щонеділі.

Також можна замовити страви з доставленням. На самовиніс діє знижка 10%.

   

Хінкальню Akhali відкрили у Львові на вулиці Леся Курбаса навесні 2023 року. Це другий заклад грузинської кухні: перший відкрили у 2017 році на місці Tex-Mex BBQ.

 

Коли:

 11:00 – 22:00 (понеділок – четвер)

11:00 – 23:00 (п'ятниця – неділя)

Де:

вулиця Шевченка, 19