Ресторан «Той» у Львові з двома поверхами й баром
Ресторан «Той» почав роботу на вулиці Луганській у Львові.

Концепцію закладу описують як «ресторан нової ери, що дарує емоції». Суть «нової ери» полягає в поєднанні різних концепцій в одному приміщенні, пояснюють у команді.
На першому поверсі облаштували ресторан, який оформили як печеру. На другому поверсі – великий простір із панорамними вікнами в стилі Lounge Restaurant, де, крім страв, можна замовити кальян, кажуть у «Той».

Крім того, для «поціновувачів затишку, сигар і всамітнення» створили Room – зонально відокремлену кімнату з «індивідуально підібраним ароматом» і картою міцних напоїв. Також є два контактні бари, де можна поспілкуватися з барменами.

У меню – страви європейських й азійських кухонь в авторській інтерпретації шефа Назарія Стасьо й команди.
З меню:
Панцанела з буратою – 320 гривень
Борщ «Той самий» – 340 гривень
Салат із куркою карі – 330 гривень
Паста з «пікантним кроликом» – 360 гривень
Ребра з картопляним пюре – 390 гривень
Суфле з хурмою – 240 гривень
Роли «Обпалений лосось» – 450 гривень
Коктейль White Lady – 275 гривень
Коктейль Mai Tai – 275 гривень
Червоне вино «Одеське чорне» – 220 гривень
Сигара Balmoral Panatela – 700 гривень

Щосуботи на другому поверсі закладу – афро- й дискохаус від диджеїв-резидентів і хедлайнерів з усієї України, розповідають у команді.


Також у ресторані є парковка для гостей на автомобілях. Заклад працює із вівторка по неділю.