Бар Ori почав роботу на вулиці Січових Стрільців, поблизу Львівської площі.

Концепцію закладу описують як «фантазію на тему затишного dive бару з Рейтарської в Токіо, Бангкоку чи Сингапурі». «Ми намагалися зібрати найкращі смаки й аромати з усіх цих далекосхідних міст», – кажуть у команді.

У закладі готують японські сендвічі кацу сандо, фо бо й локшину соба. Крім того, у меню є стартери, салати й десерти. До 15:00 подають сніданки й каву, також працює коктейльний бар.

З меню:

Асорті брускет – 299 грн

Салат із ростбіфом – 259 грн

Фо бо – 249 грн

Крем-суп із броколі – 169 грн

Кацу сандо з баклажаном – 249 грн

Сет моті – 229 грн

Смажений батат – 169 грн

Боул із куркою – 229 грн

Веганська лазанья – 249 грн

   

коли

10:00–22:00 (будні)

10:00–22:30 (вихідні)

де

вулиця Січових Стрільців, 10

 

Редакція The Village Україна зібрала понад 275 ресторанів, кав’ярень і барів, які відкрили за 2023 рік у Києві. Зокрема, розповіли про ресторани й кафе національних кухонь.