Shipulin Bar на Володимирській: з українськими наливками власного виробництва
Бар Shipulin Bar розпочав роботу на перетині вулиць Володимирської й Саксаганського. Це перший заклад від українського виробника наливок Shipulin.
Раніше в цьому приміщенні працював заклад «ГдеБар».
Тут можна спробувати класичні коктейлі, а також авторські наливки, зокрема томатну настоянку. У меню також є салат «Цезар» (169 гривень ), запіканка з ковбасками (169 гривень), солодкі млинці з вишнями й маком (119 гривень) й інше.
З меню:
Настоянка малина – 65 гривень
Настоянка обліпиха – 65 гривень
Настоянка журавлина – 65 гривень
Настоянка маракуя – 75 гривень
Настоянка томатна – 65 гривень
Настоянка лімончелло – 65 гривень
Настоянка бузина – 65 гривень
Коктейль горіхово-лимонний крем – 75 гривень
Коктейль смородина з мʼятою – 65 гривень
Коктейль кокосовий крем – 75 гривень
У команді додають, що інтерʼєр закладу оформили в стилі «класичного бару Америки 20–30-х років 20 століття». Тут також влаштовуватимуть тематичні вечірки.
Зверніть увагу, що бар не працює в понеділок.