Коктейльний бар «Мінус перший» на Гончара: з оновленою концепцією, коктейлями та сидром
Коктейльний бар «Мінус перший» почав роботу в оновленому форматі на цокольному поверсі піцерії TС Pizza, між вулицями Гончара та Стрілецькою. Бар працює з четверга по неділю.
За оновлення закладу відповідає Павло Полторакін (Yellow Place). «Мінус перший» – це про комфорт, смак та якість, про комфорт проведення часу одному або з друзями, – розповідає Полторакін у коментарі The Village Україна. – Проходячи повз, завжди комфортно зайти на келих інший, насолодитись думками чи бесідою з друзями або бартендером. Комфортно одному, комфортно з друзями, комфортно з командою».


«Ми можемо приготувати, майже будь-який класичний напій, варто тільки запитати в бармена. Водночас маємо чудову карту авторських коктейлів», – додають в закладі.
з коктейльної карти:
Prospector – 215 гривень
20th Century – 215 гривень
French 75 – 215 гривень
Chrysanthemum – 215 гривень
Fino Daiquiri – 215 гривень
Bamboo – 215 гривень
Coronation – 215 гривень
Habanero Bubble Gym – 230 гривень
Mango Thyme – 230 гривень
Chamomille Habanero – 230 гривень
Dill Pepper – 230 гривень
Pistachio Basil – 230 гривень
Mint Choco – 230 гривень

У закладі зробили низьку барну стійку, щоб гості могли бачити всі процеси приготування напоїв. Також планують створити коктейлі на основі вин та сидрів.