«Місце перетину креативного класу». Union Bistro відкрили на Подолі
Заклад Union Bistro зі сніданками, кавою й вином запрацював у тестовому режимі на Подолі. Із собою можна придбати натуральне вино, масло й шоколад власного виробництва.
«Кирилівська історично була індустріальною вулицею [...] За останні роки вона дедалі більше трансформується в новий креативний кластер: з’являються офіси дизайн-студій й IT-компаній, клуби. Union Bistro стане місцем перетину всіх цих людей», – кажуть у команді закладу.
З меню:
Веганcька паста з томатно-кокосовим соусом – 280 грн
Сашимі тунця в соусі понзу із зеленим маслом – 265 грн
Вівсянка з витриманим сиром, пармезановими чипсами і трюфельною олією – 185 грн
Бургер із мармурової яловичини з сиром чедер і свіжими овочами – 345 грн



Над дизайном Union Bistro працювало бюро AKZ Architectura (Hanh Cafe & Market, «Київгаз»). В інтерʼєрі поєднали відреставровані вінтажні й нові меблі, а також скляні світильники з надувними лампами.
«Дзеркала, розташовані в ритмі по обидва боки сидіння, віддзеркалюють інтерʼєр, створюючи глибокий і захопливий простір», – каже співзасновник AKZ Architectura Артем Вахрін.
Нові заклади на Подолі, Русанівці й «Лівобережній»: ось 25 закладів, які відкрили в Києві в жовтні.