«Чотири чебуреки Prosecco Bar» на Солом’янці
Перший заклад від львівської мережі «4 чебуреки» почав роботу на Солом’янці в Києві.


«Сучасна чебуречна третьої хвилі» має мету «зруйнувати стереотипи, що чебурек – вулична їжа, яка смакує лише з пивом», кажуть у команді.
У закладі готують 14 видів чебуреків та янтиків, солоні й солодкі, а також вегетаріанські. До них можна замовити соуси.
Для закладу в Києві також розробили чебурек із яблуками та корицею: усі кошти з його продажів передаватимуть на ЗСУ.

З меню:
Класичний чебурек – 84 гривні
Янтик із качкою по-пекінськи – 179 гривень
Чебурек із яблуком та корицею – 84 гривні
Чебурек із тунцем – 95 гривень
Янтик із лисичками й білими грибами – 199 гривень
Баклажановий крем-суп – 109 гривень
Боул з куркою – 269 гривень
Пахлава з медом та горіхами – 94 гривні
Білий глінтвейн –120 гривень
Вино – від 88 гривень за келих
Смузі з апельсином, гарбузом і м'ятою – 89 гривень



Крім чебуреків, пропонують боули, супи й закуски. З напоїв можна взяти просекко, вино, сангріту, холодні й гарячі коктейлі, айран.


Заклад почав роботу в колишньому приміщенні кафе Tost Food & Bar.
«Чотири чебуреки Prosecco Bar» – це мережа закладів, яка з 2018 року працює у Львові. У місті працює три заклади мережі. Також одна «сучасна чебуречна» працює у Івано-Франківську.
У команді описують формат як «першу мережу, яка почала просувати чебуреки для хіпстерів»: «Ми придумали інноваційне тісто, яке вбирає менше жиру, вирішили робити до нього авторські начинки та подавати з крафтовим пивом, вином та ігристим. Усе це завернули в обгортку «чебуречної третьої хвилі» або ж «чебурека здорової людини».