Перший заклад від львівської мережі «4 чебуреки» почав роботу на Солом’янці в Києві.

«Сучасна чебуречна третьої хвилі» має мету «зруйнувати стереотипи, що чебурек – вулична їжа, яка смакує лише з пивом», кажуть у команді.

У закладі готують 14 видів чебуреків та янтиків, солоні й солодкі, а також вегетаріанські. До них можна замовити соуси.

Для закладу в Києві також розробили чебурек із яблуками та корицею: усі кошти з його продажів передаватимуть на ЗСУ.

З меню:

Класичний чебурек – 84 гривні

Янтик із качкою по-пекінськи – 179 гривень

Чебурек із яблуком та корицею – 84 гривні

Чебурек із тунцем – 95 гривень

Янтик із лисичками й білими грибами – 199 гривень

Баклажановий крем-суп – 109 гривень

Боул з куркою – 269 гривень

Пахлава з медом та горіхами – 94 гривні

Білий глінтвейн –120 гривень

Вино – від 88 гривень за келих

Смузі з апельсином, гарбузом і м'ятою – 89 гривень

Крім чебуреків, пропонують боули, супи й закуски. З напоїв можна взяти просекко, вино, сангріту, холодні й гарячі коктейлі, айран.

Заклад почав роботу в колишньому приміщенні кафе Tost Food & Bar.

   

«Чотири чебуреки Prosecco Bar» – це мережа закладів, яка з 2018 року працює у Львові. У місті працює три заклади мережі. Також одна «сучасна чебуречна»  працює у Івано-Франківську.

У команді описують формат як «першу мережу, яка почала просувати чебуреки для хіпстерів»: «Ми придумали інноваційне тісто, яке вбирає менше жиру, вирішили робити до нього авторські начинки та подавати з крафтовим пивом, вином та ігристим. Усе це завернули в обгортку «чебуречної третьої хвилі» або ж «чебурека здорової людини». 

   

 Коли

11:00 – 22:00 (будні)

11:00– 23:00 (вихідні)

 Де

вулиця Солом'янська, 16