Ресторан італійської кухні Carpaccio відкрили в центрі Києва, на вулиці Гоголівській. Це вже другий заклад Carpaccio в Києві. Перший працює на Дніпровській набережній, 25.

У меню шість видів карпачо, пасти, піца, мʼясо, риба й морепродукти. Серед напоїв – вино, класичні й авторські коктейлі, лимонади й кава.

З меню:

Суп із томатами та грісіні – 218 грн

Тартар із лангустина з трюфелевим айолі – 358 грн

Карпачо з тунця з горіховим соусом і мигдалем – 288 грн

Лінгвіні з креветками й лимонною цедрою – 298 грн

Філе лосося з чилійськими мідіями й лимонним ризото – 468 грн

Еспресо – 62 грн

«Ресторан розташований у зоні, де багато бізнес-центрів, тому він прагне стати ідеальним місцем для бізнес-ланчів і корпоративних заходів», – кажуть у Carpaccio.

У Carpaccio щосуботи також проводять дегустаційні дні, після замовлення будь-якої страви з меню пропонуватимуть другу страву безкоштовно.

   

Коли

11:00–22:00 (з понеділка по суботу)

Де

Гоголівська, 17

Телефон

096 894 75 75