Ресторан італійської кухні Carpaccio на Гоголівській
Ресторан італійської кухні Carpaccio відкрили в центрі Києва, на вулиці Гоголівській. Це вже другий заклад Carpaccio в Києві. Перший працює на Дніпровській набережній, 25.
У меню шість видів карпачо, пасти, піца, мʼясо, риба й морепродукти. Серед напоїв – вино, класичні й авторські коктейлі, лимонади й кава.
З меню:
Суп із томатами та грісіні – 218 грн
Тартар із лангустина з трюфелевим айолі – 358 грн
Карпачо з тунця з горіховим соусом і мигдалем – 288 грн
Лінгвіні з креветками й лимонною цедрою – 298 грн
Філе лосося з чилійськими мідіями й лимонним ризото – 468 грн
Еспресо – 62 грн
«Ресторан розташований у зоні, де багато бізнес-центрів, тому він прагне стати ідеальним місцем для бізнес-ланчів і корпоративних заходів», – кажуть у Carpaccio.
У Carpaccio щосуботи також проводять дегустаційні дні, після замовлення будь-якої страви з меню пропонуватимуть другу страву безкоштовно.