Винний бар «101» від Goodwine на Мечникова перезапустили у форматі ресторану.

У меню – поєднання європейських й азійських кухонь. Як і раніше, пригощатимуть вином і влаштовуватимуть закриті вечері, розповідають The Village Україна в закладі.

Оновлене меню розробив шеф-кухар закладу Сергій Хегай. Страви готують із сезонних продуктів і вводять у меню з огляду на те, «що прямо зараз можна знайти у фермерів», розповідають у команді. Наприклад, улітку заферментували спаржу й зараз подають до страв в оновленому меню. Також використовують рідкісні продукти, як-от мʼякопанцирного краба.

У закладі практикуватимуть безвідходну кулінарію. Наприклад, із залишків качана цвітної капусти готуватимуть кімчі до рамена, а крихти хліба використовуватимуть як основу для крему до тартару.

З меню:

Салат із яловичиною – 350 грн

Бао з крабом – 290 грн

Азійський суп із качкою – 330 грн

Дорадо на пару – 560 грн

Смажений рис із креветками – 320 грн

Рібай – 350 грн

Брауні з вишнею – 270 грн

За підбір вин у закладі відповідає Захар Уманський.

У приміщенні прибрали частину стіни, щоб простір був візуально більш відкритим, розповідають у команді.

У неділю й понеділок ресторан не працює.

   

коли

12:00–22:00 (з вівторка по суботу)

де

вулиця Мечникова, 9

Телефон

050 400 22 57