Шефське бістро Mish Mash біля метро «Мінська»
Шефське бістро Mish Mash почало роботу на вулиці Левка Лук’яненка (раніше – Маршала Тимошенка) біля станції метро «Мінська».



Це заклад від команди Юрія Приємського, який також створив шефське бістро Hey Guys. Назва закладу – від інтернаціонального слова, що означає «мішанина» чи «змішаний», пояснює команда й додає: «Змішуємо те, що любимо».
У бістро переосмислюють локальні продукти й змішують італійську, сучасну ізраїльську та кримськотатарську кухні.
З меню:
Гречані млинці з мʼясом – 185 гривень
Запечені перці з креветками на авокадо – 200 гривень
Салат із мідіями й картоплею – 190 гривень
Янтик із яловичиною – 75 гривень
Шакшука з буряком і крем-сиром – 160 гривень
Долма – 180 гривень
Коктейль «Банановий бульвар» – 185 гривень
Чай зі смородиною й шавлією – 95 гривень
Лимонад із грушею й кардамоном – 75 гривень
Лате «Крем-брюле» – 90 гривень



Пропонують сніданки, закуски, салати, основні страви. До них подають натуральні лимонади й коктейлі з «цікавими смаками». Також можна взяти каву, зокрема холодні кавові напої, й авторські чаї.