Шефське бістро Mish Mash почало роботу на вулиці Левка Лук’яненка (раніше – Маршала Тимошенка) біля станції метро «Мінська».

Це заклад від команди Юрія Приємського, який також створив шефське бістро Hey Guys. Назва закладу – від інтернаціонального слова, що означає «мішанина» чи «змішаний», пояснює команда й додає: «Змішуємо те, що любимо».

У бістро переосмислюють локальні продукти й змішують італійську, сучасну ізраїльську та кримськотатарську кухні.

З меню:

Гречані млинці з мʼясом – 185 гривень

Запечені перці з креветками на авокадо – 200 гривень

Салат із мідіями й картоплею – 190 гривень 

Янтик із яловичиною – 75 гривень 

Шакшука з буряком і крем-сиром – 160 гривень 

Долма – 180 гривень 

Коктейль «Банановий бульвар» – 185 гривень 

Чай зі смородиною й шавлією – 95 гривень

Лимонад із грушею й кардамоном – 75 гривень

Лате «Крем-брюле» – 90 гривень

Пропонують сніданки, закуски, салати, основні страви. До них подають натуральні лимонади й коктейлі з «цікавими смаками». Також можна взяти каву, зокрема холодні кавові напої, й авторські чаї.

   

Коли

10:00–22:00

 Де

вулиця Лукʼяненка, 21