Японське бістро Tuk Tuk відкрили в Черкасах
Японське бістро Tuk Tuk почало роботу в Черкасах.


Це заклад від власників Kim Bar, де подають страви японської, тайської, китайської і в’єтнамської кухні, серед яких роли, рамен, кацу сандо, курка карі, сашимі.
З МЕНЮ:
Рис кокосовий із манго й лайом – 145 гривень
Яєчня карі із зеленню – від 160 гривень
Креветки в темпурі з соусом із манго й чилі – 245 гривень
Салат із огірком і хрумкою куркою – 135 гривень
Холодний суп із васабі й шпинатом – 199 гривень
Баклажан у кисло-солодкому соусі – 224 гривні
Безалкогольний коктейль Eastern Melody – 135 гривень
Коктейль Barberry Sour – 185 гривень
Бананове капучино – 90 гривень

«Нам завжди не вистачало в Черкасах автентичної і якісної азійської кухні, тому ми вирішили її створити», – коментують The Village Україна в закладі.


Бренд-шефом закладу став Євген Мензелевський, який запускав київські заклади Slurp і Whai Thai, а за коктейльну карту відповідає Дмитро Дред (BAO, NAM).
Коли Де Instagram
10:00–22:00 вулиця Лазарєва, 4