Перший заклад Pastrami почав роботу в ТРЦ River Mall, він розташований навпроти кавʼярні Takava з краєвидом на терасу.

«Пастрамі – це витримана яловичина, яку готують протягом 16 днів, щоб вона була соковитою та ніжною. Це страва єврейської кухні, але зараз вона дуже розповсюджена в Америці», – розповідають у команді. Цей продукт є основним інгредієнтом у стравах Pastrami.

З Меню:

Бургер із пастрамі  – 265 гривень

Салат «Цезар» із пастрамі з індички  – 245 гривень

Індичка з соусом тонато  – 260 гривень

Полуничний медовик – 110 гривень 

Макарон – 55 гривень

Aperol Spritz – 220 гривень

Negroni  – 250 гривень 

Лимонад – 110 гривень 

Кальян – від 450 гривень 

Цей матеріал підготували за підтримки наших читачів


Коли

10:00–22:00

Де

Дніпровська набережна, 12