Рибний ресторан «Річка» від «Чорноморки» у Львові
Рибний ресторан «Річка» від мережі «Чорноморка» 24 липня почне працювати у Львові. Це ресторан-ринок, усередині якого можна вибрати рибу з вітрини, виловити свіжих раків, підібрати овочі до салату або придбати букет польових квітів.
У меню велика кількість річкової риби: карасі, коропи, окуні, сазани, соми, щуки, форелі й товстолоби – а також раки, страви з мʼяса птиці й равлики.
З меню:
Щуки по-київськи – 286 грн
Запечений сом із томатами й бринзою – 385 грн
Спагеті з равликами у вершковому соусі – 286 грн
Равлики в різних соусах – 324 грн
Вершковий суп із равликами – 276 грн
Форшмак з форелі – 155 грн
Картопля запечена з бринзою – 142 грн
Медовик – 175 грн
Морозиво –75 грн
Еспресо – 50 грн
Капучино – 60 грн
Лате – 65 грн
Заклад відкриють у камʼяниці 19 століття «Майдашевичівська» на площі Ринок. Це приміщення площею 330 м², де зможуть розмістити 112 людей.
Цей матеріал підготували за підтримки наших читачів
«Річка» – це новий формат ресторану від мережі «Чорноморка». Перший заклад відкрили в червні в Києві, на вулиці Лаврській. Розпитали засновницю мережі Ольгу Копилову про новий формат, розвиток за кордоном від Румунії до Великої Британії й річкову рибу як локальний продукт.
Підпишись на Telegram-канал Тестовий режим – дізнавайся про нові заклади міста першим.
обкладинка й фото: «Річка»