Ресторан «Колос» із переосмиленою грецькою кухнею у Львові
Ресторан «Колос» почав роботу на вулиці Винниченка у Львові.
У закладі пропонують авторське бачення традиційних страв грецької кухні, що описують як «грецьку кухню з українським характером».
Більшість страв, включно з салатами, готують на відкритому вогні. У дровʼяній печі випікають пенірлі – коржики з начинкою на кшталт хачапурі.
Для приготування використовують локальні фермерські продукти. У меню також є закуски, супи, основні страви, паста й десерти.
У винній карті закладу – 120 позицій виробництва різних країн, зокрема Греції. Є рідкісні вина, які можна спробувати на розлив, кажуть у команді.
З меню:
Пенірлі з грушею та виноградом – 279 грн
Бурата з печеними перцями – 259 грн
Вершковий суп з морепродуктами – 149 грн
Сувлакі з куркою – 179 грн
Паста з овочами та креветками – 209 грн
У закладі також роблять акцент на персоналізованому контакті з гостем. Так, грецький салат офіціанти доготовують безпосередньо на столі відвідувача, додаючи фету в тарілку. Так само перед гостем сервірують частину коктейлів, додають у «Колосі».
Цей матеріал підготували за підтримки наших читачів
Читайте «Нормальні новини» в телеграмі