Ресторан «Колос» почав роботу на вулиці Винниченка у Львові.

У закладі пропонують авторське бачення традиційних страв грецької кухні, що описують як «грецьку кухню з українським характером».

Більшість страв, включно з салатами, готують на відкритому вогні. У дровʼяній печі випікають пенірлі – коржики з начинкою на кшталт хачапурі.

Для приготування використовують локальні фермерські продукти. У меню також є закуски, супи, основні страви, паста й десерти.

У винній карті закладу – 120 позицій виробництва різних країн, зокрема Греції. Є рідкісні вина, які можна спробувати на розлив, кажуть у команді.

З меню:

Пенірлі з грушею та виноградом – 279 грн

Бурата з печеними перцями – 259 грн

Вершковий суп з морепродуктами – 149 грн

Сувлакі з куркою – 179 грн

Паста з овочами та креветками – 209 грн

У закладі також роблять акцент на персоналізованому контакті з гостем. Так,  грецький салат офіціанти доготовують безпосередньо на столі відвідувача, додаючи фету в тарілку. Так само перед гостем сервірують частину коктейлів, додають у «Колосі».

Цей матеріал підготували за підтримки наших читачів


коли

11:00–22:30

де

вулиця Винниченка, 3

 телефон

0965177322


 Читайте «Нормальні новини» в телеграмі