Заклад Bruno почав роботу в центрі Львова, на вулиці Лесі Українки.

Формат визначають як міське кафе, що спеціалізується на піці, бургерах і коктейлях.

Піцу готують на цільнозерновому тісті тривалої ферментації з «нестандартними начинками», розповідають у команді. Наприклад, пропонують піцу з соусом бешамель, фермерською моцарелою, картоплею й салом.

У меню також декілька позицій бургерів, зокрема смеш-бургер і бургер з фалафелем. Для бургерів використовують булки власної випічки, кажуть у закладі.

Крім того, подають закуски, супи й десерти. Коктейльну карту описують як «давно забуту класику, переосмислену в американському стилі». Також у меню є натуральні вина.

З меню:

Грибна піца з ерингами – 230 грн

Піца з салом та картоплею – 230 грн

Смеш-бургер – 270 грн

Суп Фо бо – 240 грн

Гаспачо – 130 грн

Салат з халумі – 220 грн

Котлети з креветок і цукіні – 270 грн

Каннолі – 120 грн

Цей матеріал підготували за підтримки наших читачів


коли

13:00–23:00 

де

вулиця Лесі Українки, 29

телефон

063 070 96 53


По сусідству з Bruno працює другий заклад мережі Haim Telavivian Food & Mood із кухнею сучасного Тель-Авіва.

 Читайте «Нормальні новини» в телеграмі