«Офіс-чай» Bubble Tea почав роботу на Львівській площі.

Це проєкт власниці й дизайнерки бренда Bibliotheque Nationale Ніки Малихіної та Ігоріо Бондаренка. Вони шукали натхнення в епосі японського економічного дива, «хмарочосах корпорацій і автомобільній індустрії 70–80 років».

У закладі готують bubble tea за класичним рецептом, який виник на Тайвані у 80-х роках. У меню також японський стритфуд, зокрема сендвічі кацу сандо й рисові кульки оніґірі. Меню розробили спільно з командою кухарів «Провізія».

З меню:

Кацу сандо з яйцем «Сніданок» – 160 гривень

Кацу сандо з тофу – 180 гривень

Кацу сандо з полуницею/малиною – 180 гривень

Оніґірі з тунцем у соусі кімчі – 120 гривень

Оніґірі з копченою сливою – 120 гривень

Зелений або чорний чай – 100 гривень

Чай матча – 120 гривень

За словами власників, хотіли зробити «просто класний спот для друзів, де можна неспішно посидіти в тіні дерев», але під час роботи в тестовому режимі до закладу вишикувались великі черги.

Команда планує відкрити ще кілька таких «офісів» в інших районах Києва, зокрема на Подолі, Позняках, ВДНГ і у Солом’янському районі.

Цей матеріал підготували за підтримки наших читачів


Коли

12:00–20:00

Де

Львівська площа, 1



 Підпишись на Telegram-канал Тестовий режим – дізнавайся про нові заклади міста першим.