Ресторан-простір «В ажурі» в Одесі
Ресторан і простір для заходів «В ажурі» в тестовому режимі почав працювати в Одесі, на вулиці Вʼячеслава Чорновола.
У меню великий вибір сніданків, комбо-меню на компанію, вегетаріанські страви, а також «одеська і європейська кухні», кажуть у закладі. Пропонують скуштувати форшмак, стейк із цвітної капусти, мідії й декілька варіантів борщу – класичний, холодний і пісний. Серед напоїв – кава, чай, компот, фреші, а також вина, віскі й інший алкоголь.
З меню:
Сирники зі сметаною – 180 грн
Тост з авокадо – 180 грн
Шакшука – 140 грн
Форшмак – 180 грн
Тартар з телятини – 245 грн
Курячий паштет із ягідним соусом – 155 грн
Салат «Цезар» із куркою – 210 грн
Борщ – 120 грн
Стейк із цвітної капусти – 165 грн
Мідії у вершковому соусі – 240 грн
Еспресо – 45 грн
Капучино – 55 грн

Ресторан «В ажурі» має три локації: основну залу на першому поверсі з відкритим мангалом, підвальне приміщення для різних подій і майстер-класів, а також внутрішній дворик.



Заклад відкрили за підтримки благодійної спілки «Щасливе Суспільство». 20% від прибутку під час роботи в тестовому режимі перераховуватимуть на допомогу постраждалим від руйнування Каховської ГЕС, а після повного запуску – на благодійні й соціальні проєкти в Києві.
Цей матеріал підготували за підтримки наших читачів
Нові заклади в Пасажі, на Подолі й лівому березі: 30 закладів, які відкрили в Києві в травні.
Підпишись на Telegram-канал Тестовий режим – дізнавайся про нові заклади міста першим.
обкладинка й фото: «В ажурі»