Ресторан «Річка» від мережі «Чорноморка» на Лаврській
Рибний ресторан «Річка» від мережі «Чорноморка» 2 червня почав працювати на вулиці Лаврській у Києві.
Це формат річкової риби й фермерських продуктів, який засновниця «Чорноморки» Ольга Копилова описує як «перший у світі ресторан-ринок»: можна купити й забрати додому, а можна сісти в ресторані й поїсти за столиком.
У меню щучі котлети по-київськи, карасі, коропи і соми. У закладі також буде басейн із раками й багато равликів. Крім того, можна буде придбати хліб, польові квіти, мед й інші продукти від фермерів.
З меню:
Щуки по-київськи – 362 грн
Запечений сом – 385 грн
Крученики з форелі – 348 грн
Олівʼє – 196 грн
Форшмак з форелі – 155 грн
Суп із коропа – 228 грн
Запечена картопля – 168 грн
Тушковані овочі – 165 грн
Медовик – 165 грн
Еспресо – 58 грн
Капучино – 69 грн
Лате – 76 грн
Апельсиновий фреш – 98 грн
Заклад відкрили у приміщенні площею близько 400 квадратних метрів на 120 посадкових місць. Раніше в цьому просторі працював паб «Патрік».
Як і в інших закладах мережі «Чорноморка», за дизайн-проєкт і реалізацію відповідала команда Данила Камишнікова.
Другу «Річку» готують до відкриття у Львові, запуск на вулиці Шевській у центрі міста планують на червень 2023 року. У триповерховій будівлі розмістять 100 посадкових місць, а також внутрішнє подвір’я із сезонною посадкою.
У львівській «Річці» буде менший ринок, ніж у першій київській, але також обіцяють вітрини з рибою, басейн із раками та польові квіти. Загалом «Річку» планують як мережевий проєкт, у планах відкриття 20 закладів формату в різних містах України.
Цей матеріал підготували за підтримки наших читачів
«Річка» – це новий формат ресторану від мережі «Чорноморка». Головний редактор The Village Україна Ярослав Друзюк розпитав засновницю мережі Ольгу Копилову про новий формат, розвиток за кордоном від Румунії до Великої Британії та річкову рибу як локальний продукт.
Підпишись на Telegram-канал Тестовий режим – дізнавайся про нові заклади міста першим.
обкладинка й фото: «Річка»