Бістро «Мрійники» від шеф-кухаря Олександра Цвігуна почало працювати у Львові.

У меню – салати, закуски, супи, піца й паста за авторськими рецептами шефа. У меню бару – коктейлі, кава й чай, міцні напої та вина.

З меню:

Картопляник із беконом і яєчнею – 190 грн

Оладки з кабачка з яйцем пашот – 295 грн

Трюфельний скрембл – 185 грн

Салат із ростбіфом – 345 грн

Парфе з курячої печінки – 155 грн

Тартар із яловичини – 295 грн

Суп із цвітної капусти – 195 грн

Паста з лососем і креветками – 395 грн

Піца Маргарита – 195 грн

Котлета по-київськи – 250 грн

Баскський чизкейк – 200 грн

Еспресо – 45 грн

Капучино – 60 грн

Інтерʼєр «Мрійників» створила студія Ponomarenko Bureau. У будівлі відновили підлогу й оригінальні двері, щоби зберегти «унікальний характер простору».


Коли

10:00–22:00

Де

місто Львів,

проїзд Крива Липа, 5


Цей матеріал підготували за підтримки наших читачів


Азійська кухня й бар, коктейлі з овочів і кіноресторан: 20 закладів, які відкрили у Львові навесні.

Підпишись на Telegram-канал Тестовий режим – дізнавайся про нові заклади міста першим.

обкладинка й фото: «Мрійники»