Бістро «Мрійники» у Львові
Бістро «Мрійники» від шеф-кухаря Олександра Цвігуна почало працювати у Львові.
У меню – салати, закуски, супи, піца й паста за авторськими рецептами шефа. У меню бару – коктейлі, кава й чай, міцні напої та вина.
З меню:
Картопляник із беконом і яєчнею – 190 грн
Оладки з кабачка з яйцем пашот – 295 грн
Трюфельний скрембл – 185 грн
Салат із ростбіфом – 345 грн
Парфе з курячої печінки – 155 грн
Тартар із яловичини – 295 грн
Суп із цвітної капусти – 195 грн
Паста з лососем і креветками – 395 грн
Піца Маргарита – 195 грн
Котлета по-київськи – 250 грн
Баскський чизкейк – 200 грн
Еспресо – 45 грн
Капучино – 60 грн
Інтерʼєр «Мрійників» створила студія Ponomarenko Bureau. У будівлі відновили підлогу й оригінальні двері, щоби зберегти «унікальний характер простору».
Цей матеріал підготували за підтримки наших читачів
Азійська кухня й бар, коктейлі з овочів і кіноресторан: 20 закладів, які відкрили у Львові навесні.
Підпишись на Telegram-канал Тестовий режим – дізнавайся про нові заклади міста першим.
обкладинка й фото: «Мрійники»