Пекарня Broteria почала роботу в ЖК «Родос» в Одесі.

Там самостійно випікають круасани й хліб. Власники зауважуть, що хліб роблять лише на заквасці, а для круасанів використовують натуральні продукти без барвників і підсилювачів смаків.

З меню:

«Паризький сніданок» – 250 гривень

Сендвіч з брискетом – 220 гривень

Френч-тост із ягодами – 240 гривень

Сирний сендвіч – 210 гривень

Круасан «Фраголіні» – 120 гривень

М'ятний круасан – 130 гривень

Еклер – 70 гривень

Кава «Лонг Блек» – 60 гривень

Смузі з лохиною – 250 гривень

У закладі можна взяти сніданки протягом усього дня.

Пекарня брала початок з ресторану Vinobroteria, що розташований у сквері «Пале-Рояль» у центрі міста, додають власники. Там також щодня випікають круасани.

Цей матеріал підготували за підтримки наших читачів


Коли

08:00–21:00

Де

місто Одеса

вулиця Генуезька, 1

телефон

099 496 18 00


 Підпишись на Telegram-канал Тестовий режим – дізнавайся про нові заклади міста першим.