Пекарня Broteria в Одесі
Пекарня Broteria почала роботу в ЖК «Родос» в Одесі.
Там самостійно випікають круасани й хліб. Власники зауважуть, що хліб роблять лише на заквасці, а для круасанів використовують натуральні продукти без барвників і підсилювачів смаків.
З меню:
«Паризький сніданок» – 250 гривень
Сендвіч з брискетом – 220 гривень
Френч-тост із ягодами – 240 гривень
Сирний сендвіч – 210 гривень
Круасан «Фраголіні» – 120 гривень
М'ятний круасан – 130 гривень
Еклер – 70 гривень
Кава «Лонг Блек» – 60 гривень
Смузі з лохиною – 250 гривень
У закладі можна взяти сніданки протягом усього дня.
Пекарня брала початок з ресторану Vinobroteria, що розташований у сквері «Пале-Рояль» у центрі міста, додають власники. Там також щодня випікають круасани.
Цей матеріал підготували за підтримки наших читачів
Підпишись на Telegram-канал Тестовий режим – дізнавайся про нові заклади міста першим.