«Центр шаурми» відкрили маріупольці на Нижньому Валу на Подолі. 

Це вже другий заклад мережі, яка зародилася у Маріуполі. Перший  «Шаурма на вугіллі» – відкрили влітку 2022 року на Троєщині. 

«Цей заклад відрізняється від попередніх локацій тим, що в ньому є просторий зал, де гості можуть не лише забрати замовлення з собою, але й зручно посидіти й насолодитися стравами всередині», – розповідають у закладі.

У закладі пропонують сім видів шаурми. У складі кожної є мʼясо, запечене на вугіллі, айсберг, помідори, мариновані огірки й фірмові соуси. До кожної шаурми можна обрати мʼясо: курятину, свинину чи телятину. Також у меню є картопля, салат, страви BBQ й лаваші. 

з меню:

Фірмова – 110/120/ 140 грн

Асорті – 140/150/170 грн

Сирна з ананасом – 140/150/170 грн

Гостра – 140/150/170 грн 

Подвійний сир – 140/150/170 грн

Велика – 170/190/220 грн

З фалафелем – 160 грн

Картопля фрі – 50 грн

Батат – 100 грн

Салат «Цезар» – 160 грн

Ще один заклад планують відкрити до кінця травня на Великій Васильківській, біля станції метро «Олімпійська». 


Коли

09:00–23:00

Де

вулиця Нижній Вал, 23


Цей матеріал підготували за підтримки наших читачів


The Village Україна розпитували рестораторів, чому всі раптом почали відкривати заклади із шаурмою. Читайте матеріал за посиланням

 Підпишись на Telegram-канал Тестовий режим – дізнавайся про нові заклади міста першим.