«Центр шаурми» від маріупольців на Подолі
«Центр шаурми» відкрили маріупольці на Нижньому Валу на Подолі.
Це вже другий заклад мережі, яка зародилася у Маріуполі. Перший – «Шаурма на вугіллі» – відкрили влітку 2022 року на Троєщині.
«Цей заклад відрізняється від попередніх локацій тим, що в ньому є просторий зал, де гості можуть не лише забрати замовлення з собою, але й зручно посидіти й насолодитися стравами всередині», – розповідають у закладі.
У закладі пропонують сім видів шаурми. У складі кожної є мʼясо, запечене на вугіллі, айсберг, помідори, мариновані огірки й фірмові соуси. До кожної шаурми можна обрати мʼясо: курятину, свинину чи телятину. Також у меню є картопля, салат, страви BBQ й лаваші.
з меню:
Фірмова – 110/120/ 140 грн
Асорті – 140/150/170 грн
Сирна з ананасом – 140/150/170 грн
Гостра – 140/150/170 грн
Подвійний сир – 140/150/170 грн
Велика – 170/190/220 грн
З фалафелем – 160 грн
Картопля фрі – 50 грн
Батат – 100 грн
Салат «Цезар» – 160 грн
Ще один заклад планують відкрити до кінця травня на Великій Васильківській, біля станції метро «Олімпійська».
Цей матеріал підготували за підтримки наших читачів
The Village Україна розпитували рестораторів, чому всі раптом почали відкривати заклади із шаурмою. Читайте матеріал за посиланням.
Підпишись на Telegram-канал Тестовий режим – дізнавайся про нові заклади міста першим.