Ресторація «Котлета по-київськи» на Бессарабці
Ресторація «Котлета по-київськи» з 29 квітня запрацює на Бессарабці. Це моноформат із котлетою по-київськи у декількох варіаціях, які адаптують відповідно до сезону.
У меню котлета по-київськи з бринзою або грибами, сайди, наливки, крафтове пиво й лимонад власного виробництва. Можна також «підвісити» котлету для ЗСУ.
З меню:
Котлета по-київськи з бринзою – 129 грн
Котлета по-київськи з грибами – 129 грн
Картопляники – 35 грн
Картопля фрі – 45 грн
Салат – 49 грн
Крудо з селери й моркви – 69 грн
Соуси – 15 грн
«Котлету по-київськи» на Бессарабці наповнили символами, повʼязаними з війною РФ проти України. Це півник із Бородянки й фрагмент Ізюмського мосту.
У закладі триватиме постійна експозиція художника #Sociopath, зокрема й полотна стритарт-трилогії «Ікони Революції», яку знищили в 2017 році.
На відкритті ресторації проведуть аукціон, кошти з якого передадуть 49-му окремому стрілецькому батальйону «Карпатська Січ».
Цей матеріал підготували за підтримки наших читачів
У серпні 2022-го на Хрещатику відкрили стритфуд «Котлета по-київськи» від інших власників.
Підпишись на Telegram-канал Тестовий режим – дізнавайся про нові заклади міста першим.
обкладинка й фото: Алекс Мерцалов